Fra sygeplejerske til tech-entreprenør: Vejen til succes er brolagt med udfordringer

For Marie Lommer Bagger og hendes medtech startup Measurelet lagde acceleratorprogrammet Danish Tech Challenge grundlaget for, at hun står på egne ben som administrerende direktør med en egentlig forretning. Nu bevæger hendes virksomhed sig ind i en ny fase med fokus på at lave sin første rigtige salg, men med nye mål kommer også nye udfordringer..

How GreenUP Accelerator became a game changer for the startup

GreenUP Accelerator is DTU Science Park’s green flagship within accelerator programs and specifically targets climate tech startups working with CO2-reducing technologies. For the startup RE-ZIP, who participated in the programme in 2021, GreenUP Accelerator has significantly impacted the company’s growth.

Fra startup til verdensomspændende succes

På få år er MedTrace gået fra at vinde Danish Tech Challenge, til nu at være en af de mest lovende fremtidige børskandidater i Danmark. Vi har mødt Martin Stenfeldt, CEO og medstifter i Medtrace, til en snak om værdien, af at være en del af et udviklingsmiljø med ligesindede virksomheder.

Her går hunde og machine learning hånd i hånd

Founderne bag Go Dogo, et højteknologisk hjemmeunderholdningssystem, der giver mental tv-træning til hunde, har rejst penge for anden gang. De har arbejdet på Go Dogo i fire år og er lige nu på deres syvende prototype. I år regner de med at begynde at kunne masseproducere deres produkt. Mød Hanne Jarmer, CEO og founder af Go Dogo, til en snak om, hvordan det er at være en startup på fjerde år og arbejde inden for pet tech.

Forskning og innovation under pandemipres

Selvom mange virksomheder i DTU Science Park har klaret sig fornuftigt igennem den værste del af coronanedlukningen, har pandemien sat sine spor. Mange virksomheder, særligt startups og scaleups, har måttet finde nye måder at produktudvikle, teste og lave research, men hos startuppen Insai, som bor i Futurebox i Lyngby, har det også medført en positiv udvikling for teamet.