Velkommen til Danish Tech Challenge 2023

Oplev innovationens frontløbere indenfor deep tech og hardware

Mød deltagerne

Mød årets mest lovende startups indenfor life science, biotech, medtech, og robotteknologi.

Affecture logo

Affecture

Affecture omdanner fysiologiske data til handlingsbare indsigter for brugerforskere, byggende software der automatisk afdækker usynlige og ubevidste reaktioner og genererer en kvantitativ følelsesmæssig og kognitiv beskrivelse af brugeroplevelsen.

ATTO3D logo

ATTO 3D

ATTO 3D producerer patentanmeldt nano-skala opløsning storvolumen 3D-printning til hurtig prototyping og masseindividualisering, kombinerende højopløsnings 3D-printning med stor volumen og multi-materiale kapaciteter.

clair_logo

Clair Scientific

Clair Scientific har udviklet et automatiseret mikroskop, der leverer top-tier optisk præstation og hastighed takket være fokuskorrigerende teknologi.

DanBots_logo

DanBots

DanBots har udviklet en lavkompleksitets scanner til intraoral scanning, overkommelig for mindre klinikker, som bruger moderne teknologi til at skabe digitale aftryk af patienters tænder.

Echovice_logo

EchoVice

EchoVice har udviklet en enhed, der placeres i patientens mundstykke, som forhindrer forskydning af ultralydsprober under perkutan hjerteklapintervention og kardiologiske undersøgelser.

Zeta_logo

Zeta Diagnostics

Har udviklet en tilpasset øretelefon (Klasse IIa MDR), der kan måle en kontinuerlig registrering af akustisk impedans af trommehinden, hvormed ETD kan diagnosticeres. Fokus på sygdomme i mellemøret.

Float_logo

Float

Float bygger IoT-enheder fokuseret på nytte-data, designet til nem installation af husejere, og udnytter nye højopløsnings datasæt til effektivt at anvende proprietære ML-modeller til at opdage forskellige hjemmeoptimeringer.

Mixtery_logo

Mixtery

Mixtery har udviklet et indsats kompatibelt med standard lægemiddelflasker, der kan holde den korrekte mængde af den passende fortynder, der er nødvendig for at rekonstituere et givet lægemiddel.

2D logo

2D

Har udviklet en løsning, der tilbyder grafen i et format, der sænker omkostningerne og vanskelighederne ved at arbejde med materialet og giver et mere ensartet produkt.

NeoCare_Nordic_logo

NeoCare Nordic

NeoCare Nordic har udviklet en løsning til en for tidligt født bærer-madras, der muliggør lette og sikre løft af sårbare børn på neonatal intensiv afdeling, et fysisk produkt uden elektroniske dele.

Pacific North - logo

Pacific North

Pacific North udvikler en oppustelig redningsvest, der kun dækker den øvre del af brystet. Dette giver frihed til maven, hvilket gør det muligt for atleter at ligge fladt på et surfbræt. Vesten kan oppustes ved at trække i en snor ved brystet.

Phanofi_logo

Phanofi

Phanofi har udviklet en løsning, der adresserer ineffektiviteter i nuværende datacenter-interforbindelsesteknologi, som kun bruger amplitudemodulation (Intensity Mod- IM) af lys, hvilket ikke er skalerbart til at håndtere høj datatrafik.

Saveeye logo

Saveeye

Saveeye har udviklet hardware til aflæsning af elmålere i realtid. Data indsamles i en cloud-løsning, hvorfra den kan tilgås via en app og delvist bruges til dokumentation og til at balancere egen produktion og forbrug.

sensvue_logo

SensVue

SensVue tilbyder screenings- og prædiagnoseværktøjer Eye Opener + GDDA1 til klinikere og øjenpleje fagfolk, for tidlig påvisning og forebyggelse af synstruende sygdomme. Hjælper øjenlæger med at fokusere på præcis diagnose og behandling.

Social Tech_logo

Social Tech Projects

Har udviklet en løsning, der benytter flere IoT-indlejrede systemer, R.O.A.D. (Road Observation Active Devices), der kan levere data til omkostningseffektiv vejvedligeholdelse og forbedring af vejsikkerheden.

Swom_logo

SWÖM

Swöm har integreret innovativ sensorteknologi i komfortabelt og ikke-påtrængende badetøj, der føles præcis som almindeligt badetøj for brugeren. Badetøjet vil automatisk oppuste sig, hvis det er nødvendigt, for at bringe brugeren sikkert tilbage til overfladen. Løsningen vil hjælpe med at forhindre børn i at drukne

wenemea-logo

Wenemea

Med Wenemea kan kemoterapi-induceret perifer neuropati (CIPN) overvåges lettere, hvilket fører til tidligere indsats, herunder forbedret medicinering og forbedret livskvalitet for brystkræftpatienter.

Nervapax_logo

Nervapax

Har udviklet en bærbar, ikke-invasiv neurostimulation til de occipitale nerver hos patienter med klyngehovedpine (CH). Den kombinerer en kendt teknologi og en effektiv intervention i en ny behandling. Den placeres på bagsiden af hovedet.

Danish Tech Challenge støttes af Industriens Fond.

Fra startup til scale-up på rekordtid

Gennem fokuserede, ambitiøse og intense forløb hjælper vi både startups og etablerede virksomheder med at få investorer og tage det næste skridt på deres vækstrejse. Vores vækstprogrammer er målrettet alle typer af deep tech-virksomheder.

Bliv en del af et unik deep tech community hos DTU Science Park

Hos DTU Science Park har vi landets førende deep tech-community. Som virksomhed hos os får du adgang til værdifuld sparring, moderne faciliteter, attraktive investorer og viden.

Bliv en del af et udviklingsmiljø, hvor alle ånder og lever for højteknologiske løsninger og forstår branchens muligheder og udfordringer.

I DTU Science Park får du de nødvendige ressourcer og en nemmere vej til markedet.