Tech startups +

DKK millioner skaffet i funding +

Årlige events +

Den førende deep tech-inkubator i Danmark

Futurebox er den førende danske inkubator og accelerator inden for deep tech og hardware. Vi giver dig adgang til dygtige mentorer, forretningsudviklere, tekniske rådgivere, investorer og accelerationsprogrammer samt fundraising og DTU.

Ansøg om at blive en del af Futurebox i dag.

Se mere om Futurebox i videoen

Bliv en del af vores inkubation i Futurebox

Er du en hardware- eller en deep tech-startup? Vil du give din virksomhed et skub fremad? Så er Futurebox det eneste rigtige sted for dig.

Formålet med inkubationsprogrammet i Futurebox er at hjælpe dig som deep tech-startup med at identificere og udvikle en skalerbar forretningsmodel.

Læs mere

Futurebox-teamet

Vores team består af erfarne forretningsudviklere, mentorer, community builders, kommunikationseksperter, serieiværksættere og startup-coaches. Vi holder dig på rette spor med KPI’er, giver konstruktiv feedback og sørger for, at den tid, du bruger i vores inkubator, bliver en livsændrende oplevelse.

Ud over vores kerneteam samarbejder vi eksterne specialister til juridiske og regnskabsmæssige formål samt i forbindelse med patentansøgninger, produktudvikling, finansiering, pitchtræning og salgstræning.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du skal lykkes med din startup.

Mentorprogram

Med et helt team af mentorer skyder du og din virksomhed genvej til viden, netværk og sparring. Sparring på alt fra produktudvikling og patenter til salg, jura og finansiering. Du sparer værdifuld tid og bliver skarp på, hvor du skal sætte ind.

Læs om dine muligheder

Kontakt

Louise-Adolph

Louise Adolph

HEAD OF LETTINGS (LYNGBY)

Tlf: +45 4273 0999

LinkedIn

Vil du vide mere? Udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage